Sobre Nosaltres…

La satisfacció del client és la nostra prioritat

Som un estudi menut que naix a València en 2015 amb l’oportunitat d’oferir suport i treball «freelance» a diferents empreses i institucions locals. En l’actualitat hem aconseguit ampliar la nostra cartera de clients i col·laborar amb algunes de les companyies més influents del territori Valènciá i nacional.

El contacte amb el client, proper i personalitzat, és la nostra major prioritat. L’empatia amb les necessitat del client, una comunicació directa i l’atenció al detall marca la diferencia entre un client satisfet o un client satisfet i a més agraït.

A més en xoco/estudi portem a terme projectes d’art-finalització. Tens un projecte i necessites generar tots els suports? Des del nostre estudi podem ajudar-te a aconseguir-ho gràcies una metodologia de treball estructurada i eficient.

“No dubtes en contactar amb nosaltres i resoldrem tots els teus dubtes.”

El nostre objectiu

Un client satisfet són dos clients

Treballem per a clients i institucions molt diverses, des de grans companyies i editorials fins al xicotet comerç. Cada client necessita un projecte diferent i el nostre objectiu es garantir que el nostre disseny s’ajusta a eixes necessitats particulars.

La nostra història

Trajectòria

En 2015 ens decidim a iniciar aquest projecte amb pocs mitjans i molta il·lusió. Més de 5 anys després, continuem amb la mateixa il·lusió i tots els mitjans que l’experiència i l’amor per aquesta professió ens aporta.

Dades d’interés

+0
Clients
+0
Publicacions Editorials
+0
Cartells
+0
Tarjetes de visita
+0
Publicacions Online